Εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με το Σωματείο των Ιδιοκτητών Ταξί και τον Συνεταιρισμό Ταξί Βέροιας, είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ζήσης Πατσίκας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές, αφού οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές της Βέροιας του κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις αλλαγές που έγιναν προς την κατεύθυνση της βελτίωσης στο νομοσχέδιο για τα ταξί και τις οποίες προώθησε ο Υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.
Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε παρών στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των οδηγών ταξί και δεσμεύτηκε να βρεθεί δίπλα τους την επομένη των εκλογών. «Θέλω να μεταφέρω τη φωνή της Ημαθίας στην Αθήνα και όχι τη φωνή της Αθήνας εδώ. Η Νέα Δημοκρατία και ο Υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης έχει υπεραμυνθεί των θέσεων των οδηγών ταξί, καλύπτοντας σε απόλυτο βαθμό σειρά ζητημάτων που είχαν προκύψει από το νομοσχέδιο Ραγκούση».
Οι αυτοκινητιστές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον που έδειξε ο υποψήφιος βουλευτής για τα θεσμικά ζητήματα του κλάδου και για τη στήριξη του υποψήφιου Ζήση Πατσίκα στον επαγγελματικό κλάδο των οδηγών ταξί.