Θερμή υποδοχή και ζεστές ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαϊου δέχεται σε κάθε επίσκεψή του στα χωριά του νομού Ημαθίας ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ζήσης Πατσίκας.
Ο υποψήφιος βουλευτής περιοδεύει καθημερινά σε περιοχές του νομού, γίνεται δεκτός σε καφενεία και αυλές σπιτιών και συνομιλεί με πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ζήσης Πατσίκας βρέθηκε σε χωριά του πρώην Δήμου Αποστόλου Παύλου και συγκεκριμένα σε Μακροχώρι και Διαβατό, όπου μίλησε στον απλό κόσμο για τις βασικές θέσεις του προγράμματός του.
Οι πολίτες εξέφρασαν την σιγουριά ότι ο ίδιος θα τους εκπροσωπήσει την 7η Μαϊου στη Βουλή των Ελλήνων και τον κάλεσαν να εργαστεί για την προώθηση της γεωργίας και του τουρισμού, θέματα που θα δώσουν νέα πνοή στο νομό Ημαθίας.
Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε Πρωτομαγιά δίπλα στους πολίτες του Δήμου Νάουσας και των πρώην Δήμων Ειρηνούπολης και Δοβρά, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον Μάη στην ύπαιθρο.
Το πρωί της Τρίτης ο Ζήσης Πατσίκας βρέθηκε στο Ροδοχώρι, το Γιαννακοχώρι και την Ειρηνούπολη ενώ το απόγευμα στον Αγ. Γεώργιο και Αγ. Μαρίνα.
Φίλοι και υποστηρικτές του δήλωσαν τη ένθερμη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια ενός νέου υποψηφίου που θα μεταδώσει την ενέργεια και το πάθος για δουλειά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.