Βουλευτικές Εκλογές 2012

Εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή ζητούν οι πολίτες

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% έναντι της ΝΔ αποτυπώνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 25,8% έναντι 22,2% της ΝΔ. Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπαλάκι μεταξύ κοσμητείας και πρυτανείας η απομάκρυνση του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Βέροιας

Αναβλήθηκε τελικά η συζήτηση του θέματος της απομάκρυνσης ή μη του Πανεπιστημιακού Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ από τη Βέροια, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Συγκλήτου στη Θεσσαλονίκη.

«Μόνη λύση για την Ελλάδα η αυτοδυναμία της ΝΔ. Η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί τα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής»

Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στη Βέροια, το βράδυ της Παρασκευής 4ης Μαίου, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Αντί ομιλίας σε πλατείες …

Την Κυριακή 6 του Μάη μια πολύ σύντομη προεκλογική περίοδος φτάνει στο αποκορύφωμα της με την πιο κρίσιμη ψηφοφορία που έχει διενεργηθεί μεταπολιτευτικά.

Μήνυμα ανατροπής και νίκης

Μήνυμα ανατροπής και νίκης και σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ δίνουν τις τελευταίες μέρες οι πολίτες της Ημαθίας στη ΝΔ.

Συνάντηση υποψήφιας βουλευτή Γεωργίας Μπατσαρά με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά είχε χθες στο ξενοδοχείο ‘Μακεδονία Palace’ της Θεσσαλονίκης η υποψήφια βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά.