Στη Νάουσα βρισκόταν όλο το Σάββατο η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Σταυρούλα Γιαννούτσου.

Το πρωί επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της όπου είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

 

Στη συνέχεια είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με παράγοντες της αυτοδιοίκησης, αλλά και ανθρώπους με ιδιαίτερη συμμετοχή στα κοινά.

 

Μεταξύ αυτών συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νάουσας, Τάσο Καραμπατζό με τον οποίο είχε σύντομη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία.

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις που ανταλλάχθηκαν στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο παιδαγωγός-συγγραφέας, Μανώλης Βαλσαμίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Γώγος, οι πρώην Νομαρχιακοί σύμβουλοι Γιώργος Μουμτζίδης και Τάσος Καπετανόπουλος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

 

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Νάουσας για την θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν… Άνθρωποι άγνωστοι μέχρι χθες, με συγκίνησαν με την εγκαρδιότητά τους.

 

Και στη Νάουσα αναδείχθηκε η τεράστια αντίφαση που υπάρχει ανάμεσα στην υφιστάμενη κατάσταση και στον δημιουργικό πλούτο των ανθρώπων.

Άνθρωποι με δυνατότητες, με όνειρα και με ικανότητες αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με όλους θα κάνουμε τον αγώνα για το αύριο που μας αξίζει», υπογράμμισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου.

 

Στα πλαίσια της περιοδείας που έκανε στην περιοχή, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Σάββα Ακριτίδη.

 

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο, τη Χαρίεσσα και τα Λευκάδια.