Με αγωνιστική διάθεση και την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές έγινε η παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών της Ημαθίας στο Ξενοδοχείο Αιγές από τον καθηγητή και αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Γιώργο Παπαστάμκο.
Πριν παρουσιάσει έναν έναν τους υποψήφιους ο κ. Παπαστάμκος αναφέρθηκε στην ανάγκη ψήφισης του μνημονίου τη δεύτερη φορά και επανέλαβε επί τροχάδην τις βασικές θέσεις Σαμαρά που παρουσιάστηκαν το πρωί στο Ζάππειο ΙΙΙ.
Δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά και στον γεωργικό τομέα, καθώς ο Νομός Ημαθίας είναι αμιγώς αγροτική περιοχή, ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο διακύβευμα των εκλογών, όσο και στην ανάγκη της χώρας να κυβερνηθεί από μια ισχυρή πλειοοψηφία. Τόνισε ακόμα ότι ρεαλιστική πρόταση αυτή τη στιγμή έχει μόνο η ΝΔ και πως είναι ικανή να βγάλει την Ελλάδα από το πολιτικό και οικονομικό της αδιέξοδο.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους, οι οποίοι μίλησαν για τον αγώνα που θα δώσουν και τα βασικά «πιστεύω τους» πάνω στα οποία σκέφτονται να πορευτούν, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Τέλος έγιναν ερωτήσεις για τις προτάσεις και τις θέσεις της ΝΔ από δημοσιογράφους, στις οποίες απάντησε ο κ. Παπαστάμκος.