Την Κυριακή στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξένησε στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας την Πατρίδα παιχνίδι που έληξε με ισοπαλία.

 

Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Χονδραντώνης, Κιατικίδης, Τσιούχας, Παπαδόπουλος Λ., (80΄Θεοδωρίδης), Αντωνίου, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, (67΄Παλούκας), Τσαλουχίδης, Μελικιώτης (82΄Αργυρόπουλος).

Εικόνα παιχνιδιού: Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή με την ομάδα της Πατρίδας, διατηρώντας την πλήρη κατοχή της μπάλας στο σύνολο του παιχνιδιού. Οι θεατές που παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ την Κυριακή παρακολούθησαν ένα όμορφο και απλό ποδόσφαιρο, με το τελικό σκορ να αδικεί την ομάδα της Βέροιας, που με την εμφάνισή της θα δικαιούταν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ωστόσο, η γενική εικόνα της ομάδας ικανοποίησε θεατές, παίκτες και προπονητή. Αγωνιστικά, στο 17ʼ μετά από σέντρα του Νταμοτσίδη, ο Αντωνίου με προβολή έκανε το 1-0. Στη συνέχεια, στο 38ʼ μετά από πολύ καλή συνεργασία Αντωνίου, Μελικιώτη και Γαβριηλίδη ο τελευταίος έβγαλε σέντρα από δεξιά, οι αμυντικοί της Πατρίδας έδιωξαν και στην επαναφορά ο Μιχαηλίδης με σουτ έκανε το 2-1.

Η Ακαδημία είχε κάποιες ευκαιρίες με το νεαρό Νταμοτσίδη, όπου στο 78΄μετά από ωραία πάσα του Τσαλουχίδη ο πρώτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής δεν είδε καμιά παράβαση στη φάση.

Σκόρερ Ακαδημίας: 17΄Αντωνίου, 38΄Μιχαηλίδης.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενείται στη Νικομήδεια, όπου αγωνίζεται με τον ΠΑΟ Νέας Γενεάς.