Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μετά την επιτυχία του με 6-1 επί της Θύελλας Σταυρού στο γήπεδο Ασωμάτων. Οι παίδες της Ακαδημίας από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος είχαν τα ηνία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 1ο κιόλας λεπτό πέτυχαν γκολ με τον Ιωαννίδη Σ. Η ομάδα του Σταυρού ισοφάρισε στο 10ʼ, όπου μετά από αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας, ο επιθετικός του Σταυρού έκανε το 1-1. Η χαρά ωστόσο των φιλοξενουμένων δεν κράτησε πολύ, καθώς 4 λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας της Βέροιας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 25ʼ ο Παπαδόπουλος Νίκος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο για την Ακαδημία παρά τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής και στο 50ʼ ο Χαρίσης κάνει με κεφαλιά το 4-1. Τη βροχή των τερμάτων συνέχισε ο Ακπαρίδης με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της περιοχής, ενώ το τελικό 6-1 έκανε ο Παπακωνσταντίνου. Η Ακαδημία είχε ακόμη δύο δοκάρια με τον Παπα και Τηλκερίδη.

Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Ακπαρίδης(60ʼ Κωνσταντινίδης), Μίλης(λ.τρ. 35ʼ Μελιόπουλος), Πελεκίδης, Βασιλείου Γ., (65ʼ Βασιλείου Σ.), Παπαδόπουλος Ν., Τσαλακόπουλος, Τηλκερίδης(70ʼ Μπαλτουβάνος), Ιωαννίδης, Χαρίσης(55ʼ Ουλκέρογλου), Μανουσαρίδης(55ʼ Παπακωνσταντίνου).

Την επόμενη εβδομάδα το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ακαδημίας Αργυρίου στη Νάουσα, καθώς ο προγραμματισμένος αγώνας της ομάδας της Βέροιας με την ομάδα της Βεργίνας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αποβολής της τελευταίας από το πρωτάθλημα.

 

Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής φιλοξένησαν στην έδρα τους στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας τον Κένταυρο Μελίκης και εντυπωσίασαν με τα αποτελέσματα που έφεραν και τα γκολ που πέτυχαν.