Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Εληά την Τετάρτη 30 Μάη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με ομιλητή τον Χρήστο Λάσκο, οικονομολόγο, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια κατάμεστη αίθουσα με διάχυτη την αισιοδοξία για την επικείμενη μεγάλη ανατροπή της 17ης Ιούνη. Ο ομιλητής έδωσε μια πρόγευση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, ανέλυσε τις βασικές πτυχές του (αναδιανομή εισοδήματος, δημόσιος τομέας, θεσμοθέτηση περιουσιολογίου, ακύρωση του μνημονίου, καταγγελία της δανειακής σύμβασης, διαπραγμάτευση του χρέους με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του) και απάντησε στις ερωτήσεις που απασχολούν και προβληματίζουν αυτήν την περίοδο τους πολίτες.
Πολίτες της Ημαθίας
Πλησιάζει η ώρα μιας μεγάλης ανατροπής. Πλησιάζει η ώρα του λαού.
Μπορούμε πλέον με σιγουριά να πούμε ότι σταθερά μεγαλώνει το κύμα αξιοπρέπειας και ανατροπής (και θυμού με την Αριστοτέλεια σημασία του όρου) που έχει σηκωθεί από όλες τις πλευρές της Ελλάδας.
Ξεχύνεται με ορμή και συμπαρασύρει το σάπιο και εξαρτημένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.
Μπορούμε να νικήσουμε. Με την ενότητα του λαού και τη συγκρότηση του νέου συνασπισμού εξουσίας.
Σ’ αυτές τις εκλογές μπορούμε με την ψήφο μας να κάνουμε το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα, να ανοίξουμε τη νέα σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον της πατρίδας μας.