Η προσφώνηση… «βουλευτίνα» πήγαινε και ερχόταν στα χείλη των Δημοτικών Συμβούλων Βέροιας, όπως και της Δημάρχου Βέροιας και του Προέδρου Νίκου Μαυροκεφαλίδη, όταν αναφέρονταν στο πρόσωπο της εκλεγείσας από το ΚΚΕ Ιωάννας Σοφρόνωφ, αρχηγού της Λαϊκής Συσπείρωσης στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.
Ωστόσο έδειξε να μην την… «αναπαύει» μέσα της ιδιαίτερα η συγκεκριμένη προσφώνηση, από ό,τι είπε η ίδια χαριτολογώντας και συμπλήρωσε: «…Σας ευχαριστούμε για τις ευχές που μας δίνετε, θέλουμε όμως να επισημάνουμε μερικά πράγματα τα οποία σας είναι γνωστά. Η ικανοποιητική αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΚΚΕ οφείλεται πρωτίστως στη μεγάλη προσφορά και στο σκληρό αγώνα πολλών μελών, φίλων, οπαδών και συνεργαζόμενων με το κόμμα, όχι μόνο στην περίοδο την προεκλογική αλλά και σε όλες τις προηγούμενες περιόδους.

Το ότι έχουμε βουλευτική έδρα στο νομό θα είναι ένα σοβαρό εργαλείο στα χέρια μας, προκειμένου για την οργάνωση και ανάπτυξη του εργατικού, λαϊκού κινήματος, για τη στήριξη των εργαζομένων, των μικρών και μεγάλων αγώνων που είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν…».