Στο κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ Τάσου Σιδηρόπουλου ανταποκρίθηκαν οι Ναουσαίοι που παρευρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου στο καφέ «ΑΛΛΟΤΙΝΟ».

Το χώρο συνάντησης κατέκλυσαν από νωρίς  φίλοι του κ.Σιδηρόπουλου, οι οποίοι με ενθουσιασμό ανέμεναν την προσέλευσή του. Στην σύντομη ομιλία του συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την αμεσότητα του λόγου του και τον δυναμισμό του.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ  ανέλαβε την δύσκολη ευθύνη και δεν φυγομάχησε στην κρίσιμη στιγμή όπως ο Καραμανλής το 2009. Η πραγματικότητα ήταν σκληρή για τη Ελλάδα και τα περιθώρια περιορισμένα. Αυτοί είναι και οι λόγοι που το ΠΑ.ΣΟ.Κ ανάγκάστηκε να απευθυνθεί στις μεγάλες δυνάμεις και στο μνημόνιο. Τόνισε ότι η απόφαση να πορευθούμε μόνοι μας θα ήταν επιπόλαιη , αβάσιμη και ανεύθυνη. Συμπλήρωσε ότι το κόστος σίγουρα είναι μεγάλο για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα αλλά καταφέραμε και δεν τα χάσαμε όλα. Η Ελλάδα δε θα χρεωκοπήσει και με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που είναι εφικτές να γίνουν μπορεί να αναπτυχθεί με δυναμισμό. Συνέχισε, λέγοντας  ότι ο ίδιος μπήκε μπροστά στα προβλήματα του νομού μας και με την συνεργασία του με πολλούς αρμόδιους φορείς και ανθρώπους πέτυχαν να λύσουν πολλά από αυτά. Τόνισε ακόμη την ανάγκη συστράτευσης όλων , την ανάγκη ανάληψης της μεγάλης εθνικής ευθύνης από όλους που θα φανεί με την παρουσία μας στις κάλπες. « Ο λαός καλείται να πάει στις κάλπες» , να στηρίξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ που φέρει δύναμη ευθύνης , σιγουριάς και ελπίδας. « Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μια νέα ευκαιρία και να πετύχουμε ένα μεγάλο εκλογικό ποσοστό, ο αγώνας είναι των πολλών». Τελείωσε  λέγοντας  « Πορεύτηκα με εντιμότητα και με ειλικρίνεια. Νομίζω ότι αξίζω μια νέα ευκαιρία» και καταχειροκροτήθηκε.

Μέσα σ’αυτό το πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση αυτή , γεγονός που δικαιολογημένα στέλνει ένα ακόμα μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαϊου.