Τον ΑΣΟΠ Επισκοπής Νάουσας επισκέφτηκε χθες η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας, Σταυρούλα Γιαννούτσου, όπου έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο, μέλη της διοίκησης και παραγωγούς.

 

Στην υποψήφια βουλευτή έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και ακολούθησε ενημέρωση για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός, όπως και η προοπτικές της συνεταιριστικής προσπάθειας και της αγροτικής παραγωγής, τα νέα δεδομένα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια.

 

Η υποψήφια βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα και τις απόψεις που διατυπώθηκαν. Από την πλευρά της υπογράμμισε ότι, σε έναν νομό σαν την Ημαθία, το αγροτικό είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και της προσοχής.

 

«Οφείλουμε, πρέπει και θα αλλάξουμε τα δεδομένα, έτσι ώστε αυτό που σήμερα φαντάζει σαν εμπόδιο, να γίνει εργαλείο ανάπτυξης», είπε μεταξύ άλλων η κ. Γιαννούτσου.

« Η Ημαθία έχει μια μεγάλη παράδοση στον αγροτικό τομέα… Ήταν και θα παραμείνει στην προμετωπίδα των περιοχών που πρωτοπορούν σε ιδέες, δραστηριότητα και ανάπτυξη.

 

Θα είμαι και αύριο κοντά σας, τόνισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου. Δεν διεκδικώ κάποιο αξίωμα με τη συμμετοχή μου στην εκλογική αναμέτρηση. Τίθεμαι στην κρίση σας να με αναδείξετε άξια να σας εκπροσωπήσω στα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων, να είμαι η δική σας φωνή. Έτσι αντιλαμβάνομαι το ρόλο μου.

 

Ο αγρότης πρέπει να νιώσει ότι έχει λόγο να δουλέψει τη γη, ο παραγωγός να έχει λόγο και κίνητρο να παράγει και η Ημαθία πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της μέσα από μια νέα περίοδο ανάπτυξης. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή», κατέληξε η Σταυρούλα Γιαννούτσου.