Και στην Κουλούρα, στο χώρο της υπό δημιουργία λαχαναγοράς, θα μπορούν ενδιαφερόμενοι της κάτοικοι περιοχής μας αλλά και των περιχώρων, να προμηθευτούν πλέον νωπά και φθηνά αγρο – κτηνοτροφικά προϊόντα, στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ενώσεις παραγωγών από όλη την Ελλάδα.
Αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή, από το πρωί στις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 14.00 μ.μ. θα διατίθενται – καθ’ όλα νόμιμα και με τα σχετικά παραστατικά – προϊόντα σε τιμές πώλησης παραγωγού, εκ οποίων τα πιο χαρακτηριστικά.. λάδι από την Πελοπόννησο, λεμόνια από την Πρέβεζα, ρύζι από τη Χαλάστρα, μέλι από τη Χαλκιδική, πατάτες και κηπευτικά από την Ημαθία, όπως επίσης και τυροκομικά προϊόντα από την Ελασσόνα.
Άλλωστε, τις πιο πειστικές και περιεκτικές τοποθετήσεις – κοινώς ομολογουμένως – είχε κάνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας Νίκος Αγγελόπουλος, θίγοντας το θέμα στην πρόσφατη ημερίδα περί νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αγγελόπουλος είχε μιλήσει για την ανάγκη αξιοποίησης της λαχαναγοράς της Κουλούρας, στην εν δυνάμει λειτουργία ενός σύγχρονου Δημοπρατηρίου Αγροτικών Προϊόντων και ζήτησε επιτακτικά από τους Ευρωβουλευτές που συμμετείχαν στην ημερίδα, να εισακουστεί επιτέλους το αίτημα των Νέων Αγροτών.
Απ΄ό,τι φαίνεται όμως οι Νέοι Αγρότες αποφάσισαν να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και ιδού η …Κουλούρα, ιδού και το τόλμημα!