Συνεδριάζει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας έχοντας για συζήτηση 24 θέματα τα οποία είναι:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση ή μη της αρ. 527/11 απόφ. Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 2ο: Εγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για την εκμίσθωση αμμοληψίας από τον ποταμό «Αλιάκμονα» στη θέση «ΜΑΝΙΚΙ»και επανάληψή του ή μη με τους ίδιους όρους.
ΘΕΜΑ 3ο: Απόδοση λογ/σμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος παγίας προκαταβολής, από τον υπόλογο υπάλληλο του Δήμου Αθανάσιο Σιδηρόπουλο.
ΘΕΜΑ 4ο: Απόδοση λογ/σμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος προπληρωμής, από τον υπάλληλο του Δήμου Γεώργιο Ματσαρίδη.
ΘΕΜΑ 5ο: Καθορισμός συμβιβαστικά αποζημίωσης επικειμένων της ιδιοκτησίας των Δ. και Ν. Πυρινού.
ΘΕΜΑ 6ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση επικείμενων ιδιοκτησίας Ν. Γεροντίδη.
ΘΕΜΑ 7ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ανάθεση μελέτης για το έργο «Οργανωμένος χώρος διάθεσης αδρανών μη επικίνδυνων αποβλήτων με παράλληλη ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του χώρου απόληψης αδρανών υλικών στη θέση Λιμάκια Δ.Δ. Σφηκιάς πρώην Δ.Μακεδονίδος Ν. Ημαθίας».
ΘΕΜΑ 8ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εφαρμογή λογισμικού.
ΘΕΜΑ 9ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για συντήρηση σχολικών κτιρίων.
ΘΕΜΑ 10ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αναγομωμένων τεμαχίων μελάνης για εκτυπωτές .
ΘΕΜΑ 11ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια καρτών ελεγχόμενης μηνιαίας στάθμευσης.
ΘΕΜΑ 12ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για καταβολή ετήσιας δόσης για την αγορά ανταλλάξιμων κτημάτων στο Ο.Τ. 422δ (Προμηθέα).
ΘΕΜΑ 13ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβές λοιπών ελευθέρων επαγγελματιών.
ΘΕΜΑ 14ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για Π.Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 15ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 16ο: Διάθεση ή μη πίστωσης για καταβολή δικαστικών εξόδων.
ΘΕΜΑ 17ο: Διάθεση ή μη πίστωσης για καταβολή δικαστικών εξόδων κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 18ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αίτησης των Ι.Μητριντώνη κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 19ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αγωγής των Αβετίδη Κων/νου κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 20ο: Εξουσιοδότηση ή μη των δικηγόρων του δήμου για παράστασή τους στο Α΄ Μονομελές Πλημ/δικείο Βέροιας για την υπεράσπιση της Δημάρχου στην ΑΒΜ: Β07/4802 μήνυση (ΤΟΕΒ Ράχης).
ΘΕΜΑ 21ο: Εξουσιοδότηση ή μη των δικηγόρων του δήμου για παράστασή τους στο Α΄ Μονομελές Πλημ/δικείο Βέροιας για την υπεράσπιση της Δημάρχου στην ΑΒΜ:Α08/5706-ΑΒΩ:Η11/1763 μήνυση (Αδειες κατ/μάτων περιοχής παλαιάς Μητρόπολης).
ΘΕΜΑ 22ο: Εξουσιοδότηση ή μη των δικηγόρων του δήμου για παράστασή τους στο Α΄ Μονομελές Πλημ/δικείο Βέροιας για την υπεράσπιση της Δημάρχου στην ΑΒΜ: Α09/2245-ΑΒΩ:Β11/848 μήνυση (Χωματερή Μετόχι).
ΘΕΜΑ 23ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου Αθηνών για να υπερασπιστεί στο Σ.τ.Ε. κατά τη συζήτηση Εφεσης του Δήμου κατά Θ. Παπαστεργιόπουλου και κατά της αριθ. 1540/2009 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Θες/νίκης.
ΘΕΜΑ 24ο: Παραίτηση ή μη του Δήμου Βέροιας από την αίτηση ακύρωσης που ασκήθηκε κατά του Θωμά Παπαστεργιόπουλου (Α.Ο.Ε. 164/12).

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διαφάνειας)