Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις σχετικά με τις Διοικήσεις Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων:

Ως Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ορίστηκε και πάλι ο Κώστας Ρίζος.  Επίσης στο νέο ΔΣ συμμετέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:  Μιχάλης Χασιώτης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Σαμανίδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Από την παράταξη Κ. Παλουκίδη ο Αργύρης Σακαλής και από την παράταξη του Θεόφιλου Κορωνά ο Ανδρέας Χατζησαλάτας.  Επελέγησαν να συμμετέχουν και οι  Έλσα Ταϊπλιάδου από την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας,  Αθηνά Τσιπουρίδου από τον Εμπορικό Σύλλογο Από πολίτες η Αναστασία Πίσκου και από τους εργαζόμενους η Περιστέρα Χρυσοπούλου.

Στην Δημοτική Επιχείρηση ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ορίστηκε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Συμμετέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Χασιώτης, Αργύρης Σακαλής,  και από την παράταξη Παλουκίδη ο Μιχάλης Σουμελίδης. Από την πλευρά των πολιτών οι Σοφία Καλτσίδου, Μαρία Παρχαρίδου, Διονύσης Καρολίδης ενώ από τον Όμιλο Θεάτρου η κ. Κωνσταντούδη.

Στην Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΒ ορίστηκε εκ νέου ο Στέργιος Διαμάντης, Από τους Δημοτικούς Συμβούλους ορίστηκε να συμμετέχουν οι:  Στέργιος Διαμάντης, Λάζαρος Ασλανίδης, Πέτρος Βασιλείου, Γιώργος  Μιχαηλίδης, Γιώργος Τσιλογιάννης, Κώστας Παλουκίδης, και από την παράταξη του Θεόφιλου Κορωνά ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Από πολίτες ορίστηκαν η Έλσα Νικολοπούλου και η Κατερίνα Μαυρομιχάλη. Εκ μέρους των εργαζομένων ο Στυλιανός Πιπερίδης και από τους εργολήπτες μηχανικούς η Άννα Δημητριάδου.

Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ. Θεανώ Ζωγιοπούλου ορίστηκε ο Στάθης Κελεσίδης. Μέλη στο νέο ΔΣ είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Γιώργος Τσιλογιάννης και Χρήστος Μακρίδης από την παράταξη Παλουκίδη.  Πολίτες ορίστηκαν οι: Νικολέτα Δουδούμη, Ελένη Καζελίδου, Σοφία Υφαντίδου  ενώ από τους εργαζομένους η κ. Μπαζούκη.

Εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου στην ΚΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας 

Μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε αναδείχτηκαν οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου στην ΚΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας  Έτσι τον Δήμο θα εκπροσωπήσουν οι: Βασίλειος Παπαδόπουλος, Στέργιος  Διαμάντης, Αλέξανδρος  Τσαχουρίδης, Θανάσης Δέλλας και από την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση οι Κωνσταντίνος  Παλουκίδης  και Θεόφιλος Κορωνάς.