Στα πλαίσια της προεργασίας του κ. Αναστάσιου Βασιάδη ως νεοεκλεγέντος Προέδρου του Τομέα Υγειονομικών του ΕΤΑΑ (ΤΣΑΥ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας  κ. Νικόλαο Χατζηδημητρίου.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ Νοσοκομείου και Ταμείου όπως οι αποδόσεις νοσηλείων  και ασφαλιστικών εισφορών, συνταξιοδοτικά ζητήματα, θέματα περίθαλψης κλπ.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στις διεκδικήσεις των νοσοκομειακών ιατρών οι οποίες υποστηρίζονται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, όπως οι ασφαλείς εφημερίες, οι συνθήκες εργασίας, η εξυπηρέτηση των πολιτών, η επέκταση του Νοσοκομείου, η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων κ.λ.π.

Οι κ. Χατζηδημητρίου και Βασιάδης εξέτασαν και τις προοπτικές που διανοίγονται για το νοσοκομειακό σύστημα της περιφέρειας εν όψει εφαρμογής του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» για την Αυτοδιοίκηση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας, ευχήθηκε στον κ. Αναστάσιο Βασιάδη καλή επιτυχία  στην υποψηφιότητα του για τον Δήμο Βέροιας.

Στην συνέχεια ο κ. Βασιάδης περιήλθε στα τμήματα του Νοσοκομείου και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς εργαζομένους, ασθενείς και επισκέπτες.