Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 με πρωτοβουλία του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας (ΝΑΣΗ))πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κολυμβητήριο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» στη Βέροια συνάντηση επίδειξης ακαδημιών κολύμβησης με τη συμμετοχή του τμήματος κολύμβησης του ΝΑΣΗ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της κολυμβητικής ακαδημίας Νάουσας και των κολυμβητικών συλλόγων των Γιαννιτσών και του Λαγκαδά. Στόχος της συνάντησης ήταν όχι μόνο η επίδειξη των κολυμβητικών ικανοτήτων των αθλητών αλλά και η διασκέδασή τους, καθώς οι μικροί κολυμβητές μετά την κολυμβητική τους δράση και αφού παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα, έπαιξαν και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το κολυμβητήριο. Με τον καιρό σύμμαχο, μικροί – μεγάλοι απόλαυσαν τη θέα και το τοπίο στη γύρω περιοχή καιδοκίμασαν ψητά κρέατα και παραδοσιακό ρεβανί Βέροιας,που ετοίμασαν και προσέφεραν εθελοντές – γονείς του συλλόγου.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν για την άρτια προετοιμασία και επιτυχή έκβαση της ημερίδας και συγκεκριμένα στον έφορο του τμήματος κολύμβησης του ΝΑΣΗ κ. Πρωτογέρη Ηλία, στους γονείς του κολυμβητικού τμήματος, στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης, στους προπονητές του ΝΑΣΗ αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης: το κρεοπωλείοΚαρατζούλα Δημοσθένη του Κων/νου στη Βέροια, το κρεοπωλείο Γιαννόπουλος στο Μακροχώρι, το κρεοπωλείο Κρομμύδας στα Ασώματα, την επιχείρηση Φάρμα Ημαθίας Α.Ε. στην Πατρίδα και το ψητοπωλείο «Γιάννης» στη Βέροια.
Η θερμή αποδοχή και στήριξη από τους φιλοξενούμενους συλλόγους του όλου εγχειρήματος δημιουργεί την υποχρέωση στους διοργανωτές να επαναλάβουμε σύντομα μια ανάλογη δράση!