Με επιβλητικό τρόπο πέρασε από τη Βέροια ο Παναιτωλικός (1-3) στην πρεμιέρα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το καλύτερο… ποδαρικό στο 2015 έκανε η ομάδα του Μάκη Χάβου, σε αντίθεση με τη «βασίλισσα» του Βορρά, η οποία υπέστη την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα της και, μάλιστα, με «βαρύ» σκορ.

Πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Μάκη Χάβου ήταν ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος με δύο γκολ στο 54΄ και 64΄ έδωσε θριαμβευτικό τόνο στη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας του, που είχε ανοίξει το σκορ στο 27΄ με τον Κάπελ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κυριότερη αυτή στο 32ο λεπτό, όταν ο Ντουμίτρου βγήκε απέναντι από το Ράφαελ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια ο Κούσας απομάκρυνε μία και καλή τη μπάλα.

Επίσης, ένα λεπτό πριν το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, ο Μπεν έχασε απίστευτη ευκαιρία, ουσιαστικά, σε κενή εστία για να μειώσει και να ξαναβάλει τη Βέροια στο παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε, τελικά, η ομάδα του Γκρανέρο ήταν να πετύχει το «γκολ της τιμής» στο 88΄ με το μακρινό σουτ του Καλτσά, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, την φανέλα του οποίου θα φοράει από το ερχόμενο καλοκαίρι.