Ερασιτεχνικό Τμήμα:

Νικηφόρα συνέχισε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού κέρδισε εύκολα στην έδρα της τη νεανική ομάδα του Νηρέα.
Η Ακαδημία επέβαλε από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες και κέρδισε δίκαια με το επιβλητικό 5-0. Το παιχνίδι κύλησε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα μέσα σε συναγωνιστικό πνεύμα.

Σκόρερ Ακαδημίας: 15’ – 20’ Ντόγος, 65’ Γαβριηλίδης Αν., 80’ Σοφιανίδης, 88’ Νταμοτσίδης.

Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Παπαδόπουλος Χρ. (80’ Αργυρόπουλος), Τσαλακόπουλος, Νταμοτσίδης, Ντόγος (65’ Σοφιανίδης), Μιχαηλίδης, Γκίλινας (55’ Μπεκιαρίδης), Χαρισιάδης Μ., Γαβριηλίδης Αν., Γαβριηλίδης Χρ., Γκιουλέκας.

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 19-10 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ την ομάδα του «Αστέρα» Αλεξάνδρειας.
Τμήμα παιδικό:
Στο Μακροχώρι βρέθηκαν οι νεαροί αθλητές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας για την έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος 2014- 2015. Παρόλο που η τοπική ομάδα είχε πρόβλημα με τα δελτία, οι δυο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, όπου όλοι οι παίκτες προσπάθησαν, πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους λίγους -δυστυχώς- φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, Παπουλίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Κωστογλίδης, Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Σάρκα (40’ Αθανασόπουλος), Παραστατίδης (Παπουλίδης), Ντινόπουλος, Ταρατσίδης.

Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της, στους Γεωργιανούς την ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας.

Τμήματα υποδομής:
Εσωτερικό διπλό είχαν οι λιλιπούτειοι αθλητές το Σάββατο 11-10 στους Γεωργιανούς, όπου χάρηκαν το παιχνίδι και παράλληλα προετοιμάστηκαν για την επόμενη αναμέτρηση, το Σάββατο 18-10 στη Μελίκη με τα αντίστοιχα τμήματα του τοπικού Φίλιππου.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται:
Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις: 9.00’ π.μ.
Στο γήπεδο Μελίκης: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.15’ μ.μ.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ… ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ!!
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Βέροιας ευχαριστούν θερμά τη Σχολή Οδηγών «ΗΝΙΟΧΟΣ» για την προσφορά αθλητικού ιματισμού στο τμήμα.