tsavdaridis_lazaroswΎστερα από τη μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον αγροτικό μας κόσμο με το πρόβλημα της επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος και τα σχετικά αιτήματα των συνεταιριστικών οργανώσεων προς μία δίκαιη ρύθμιση του ζητήματος επ’ ωφελεία των αγροτών, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης είχε όλες τις προηγούμενες ημέρες συνεργασία με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη προκειμένου να εξευρεθεί δίκαιη λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ. Μαυραγάνης, αφού εξέτασε τις εισηγήσεις του κ. Τσαβδαρίδη έτσι όπως προέκυψαν από τα αιτήματα που του υπέβαλαν οι συνεταιριστικές οργανώσεις αλλά και μεμονωμένοι αγρότες, ενημέρωσε σήμερα (2-4-2013) τον Βουλευτή Ημαθίας ότι πρόκειται να εκδώσει εντός της εβδομάδας απόφαση, η οποία θα ικανοποιεί τα συγκεκριμένα δίκαια αιτήματα των αγροτών μέσα στα πλαίσια του νομικά εφικτού.

Ο κ. Τσαβδαρίδης εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για την άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού Οικονομικών, η οποία έρχεται να δώσει ουσιαστική χείρα βοηθείας στον αγροτικό μας κόσμο σε μία κρίσιμη οικονομικά περίοδο.