paok handballO ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας, στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του χάντμπολ και θα πρέπει να ξεπεράσει τη συσσωρευμένη κούραση κόντρα σε ένα αντίπαλο που παραδοσιακά τον δυσκολεύει.

Ο σημερινός αγώνας, που θα διεξαχθεί στο “Δ. Βικέλας” του Μακροχωρίου και θα ξεκινήσει στις 17.00, είναι ο έβδομος αγώνας που δίνει ο ΠΑΟΚ σε διάστημα είκοσι ημερών. Ο στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, παρά την κούραση από το πρόσφατο ταξίδι στη Νορβηγία και την ίωση που ταλαιπώρησε τους περισσότερους παίκτες τις τελευταίες ημέρες.

Το ευχάριστο είναι ότι θα αγωνιστεί κανονικά ο Δημήτρης Τσακίρης, ο οποίος τιμωρήθηκε χθες από τον αθλητικό δικαστή με μία αγωνιστική για την αποβολή του στο ματς του πρώτου γύρου με το Φίλιππο, ποινή που έχει ήδη εκτίσει. Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Λευτέρης Ιωαννίδης, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και θα μεταβεί απευθείας στο γήπεδο. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κατσάνος – Αγγελίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ και διαδικτυακά από το PAOK24.

H βαθμολογία
1. Διομήδης 27
2. ΠΑΟΚ 24
3. Δούκας 24
4. ΑΕΚ 24
5. Κιλκίς 16
6 Αερωπός 13
7. Ποσειδών Λουτρακίου 10
8. ΧΑΝΘ 8
9. Φοίβος 8
10. Φίλιππος Βέροιας 6
11. Άρης Νίκαιας 6
12. Πανελλήνιος 2

http://www2.paok24.com/