veroia panigyriaΜε δύο γκολάρες του Πέρεζ η Βέροια πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μία από τις καλύτερες εβδομάδες της φετινής σεζόν έκλεισε η Βέροια με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο. Μεσοβδόμαδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της SKODA Ξάνθης παίρνοντας την πρόκριση για το Κύπελλο. Στόχος της ήταν να δώσει συνέχεια και στο πρωτάθλημα για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτή, ήρθε σχετικά άνετα επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από αρκετό καιρό και να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Από την πλευρά του ο Πανθρακικός μπλέκει με την παραμονή καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από αυτή, χάνοντας το τεράστιο προβάδισμα που είχε πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς αγνοεί τη νίκη στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν ο Πέρεζ ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Στο 18’ με ωραίο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας. Από εκεί και πέρα, ο Πανθρακικός πίεσε για την ισοφάριση έχοντας δοκάρι με τον Βαϊρουά στο 40’.

Στη συνέχεια όμως, η Βέροια «καθάρισε» το παιχνίδι στις αρχές της επανάληψης. Συγκεκριμένα στο 48’ ο Πέρεζ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας στην ομάδα του αυτή τη σπουδαίας σημασίας νίκη.

http://www.onsports.gr/