veroia levadeiaΜε γκολ του πρώτου σκόρερ της, Στέλιου Βασιλείου, στις καθυστερήσεις ο ασταμάτητος Λεβαδειακός πήρε ακόμη ένα σπουδαίο διπλό (2-1). Η Βέροια είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μαχαίρα στο 86′ το γκολ του Λισγάρα από το 18′. Σταθερά σε θέση πλέι οφ οι Βοιωτοί.

Σε έναν πλημμυρισμένο αγωνιστικό χώρο, Βέροια και Λεβαδειακός προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτό δεν ήταν και πολύ εύκολο καθώς το γήπεδο είχε πολλές παγίδες νερού. Το ματς πήγε στη δύναμη και ο πιο ασφαλής τρόπος για να επιτευχθεί γκολ ήταν οι στημένες μπάλες.

Στην πρώτη τέτοια ευκαιρία που δημιούργησε ο Λεβαδειακός, ο Λισγάρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Πόι.

Το πρώτο μέρος είχε σφραγίδα Λεβαδειακού. Η ομάδα του Παράσχου προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, να βγει μπροστά αλλά δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, παρά τις 3 τελικές που είχε μετά το 18ο λεπτό και το 1-0.

Η Βέροια στο δεύτερο μέρος ανέστρεψε την κακή εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος, έφτιαξε ευκαιρίες με πιο δραστήριους τους Ολαιτάν, Μορένο και Μπαργκάν. Οι δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ηττήθηκαν από τον Κυριακίδη, με τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να χάνει από συμπαίκτη του.

Ο Μαχαίρας, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή για να ενισχυθεί η άμυνα του Λεβαδειακού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια να απομακρύνει κόρνερ της Βέροιας στο 86ο λεπτό.

Τον τίτλο του μοιραίου από τον Μαχαίρα, αφαίρεσε στο 91′ ο συμπαίκτης του και πρώτος σκόρερ του Λεβαδειακού, Στέλιος Βασιλείου. Ο 22χρονος φορ μπήκε αλλαγή, αφού είχε χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού, και με το 6ο γκολ στο πρωτάθλημα έδωσε στο Λεβαδειακό την τέταρτη νίκη στα έξι τελευταία ματς.

Κλειδί αγώνα

Η εκτελεστική δεινότητα του Στέλιου Βασιλείου ο οποίος είναι πάντα στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και δίνει γκολ στο Λεβαδειακό.

MVP

Ο Μάουρο Πόι. Με εξαιρετικές ασίστ έδωσε έτοιμο γκολ τόσο στο Λισγάρα στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο Βασιλείου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος

Το κέντρο άμυνας της Βέροιας απουσίασε από τη θέση του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης και αυτό είχε ως συνέπεια την ήττα για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

http://www.contra.gr