logo_filipposbc_2012Μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου επί του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ο Δημήτρης Γκίμας και ο Ευθύμης Κοθράς μίλησαν στους δημοσιογράφους :

 

 

Ευθύμης Κοθράς : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

 

«Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Υπήρξαμε τυχεροί ειδικά στο τέλος που αποκτήσαμε μια διαφορά ασφαλείας που ήταν πολύ σημαντικό έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι. Είναι μια νίκη όπως όλες τις άλλες, συνεχίζουμε έχοντας στο μυαλό μας τώρα το ΑΝΑΤΟΛΙΑ το οποίο είναι της ίδιας δυσκολίας παιχνίδι.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο»

 

Δημήτρης Γκίμας : «Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος των παιδιών»

 

«Πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.  Μέχρι στιγμής μετράμε 9 νίκες και 3 ήττες, που μας κάνει να είμαστε εντός στόχου.  Η σημερινή νίκη προήλθε από το γεγονός ότι καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι τους παίχτες του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και ειδικά τον ΜΑΧΑΙΡΑ.

 

Βέβαια σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού δείξαμε αδικαιολόγητο εκνευρισμό, κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση και με το ΜΑΡΟΥΣΙ να είναι καλά «διαβασμένο» επέβαλε για αρκετό διάστημα τον δικό του ρυθμό.

 

Αυτό μπορέσαμε και το αντιμετωπίσαμε εκτός της πολύ καλής άμυνας, με την κυριαρχία κάτω από το καλάθι ειδικά με τον Τάσο Κασαμπαλή.

 

Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά, από την άμυνα αλλά θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα στην επίθεση.  Είναι μια νίκη όπως όλες τις άλλες και τώρα έχουμε ένα ακόμη γύρο για να ανεβούμε την Α2.

 

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του και την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα. Τους περιμένουμε όλους και την επόμενη Κυριακή για το δύσκολο παιχνίδι με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ»