Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22-12-2012 στο κέντρο Μορφές το μεγαλύτερο ίσως αθλητικό γεγονός για τον νομό Ημαθίας!!! Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να αγκαλιάσει το γεγονός. Για πρώτη φορά η καρδιά του Kick-Boxing χτυπάει στην πόλη της Βέροιας. Ο λόγος για τους Επίλεκτους Διεθνής Αγώνες Kick Boxing MAXPAIN «ΕΛΛΑΔΑ vs ΤΟΥΡΚΙΑ» που διοργανώθηκαν από τον Α.Σ Karate & Kick-Boxing ΜΑΚΕΔΩΝ.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα από τον Υπεύθυνο Διοργανωτή του Α.Σ.Μακεδών κ. Ιωάννη Σιδηρόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τους προπονητές που συμμετείχαν μαζί με τους αθλητές τους στην όλη διοργάνωση. Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ Βουλγαρίδη Αθανάσιο για την συνεισφορά του στο άθλημα του Kick-Boxing. Έπειτα έγινε η παρουσίαση των 36 συμμετοχόντων αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Επίσης αναφέρθηκε και ευχαρίστησε όλους τους Τοπικούς φορείς καθώς και τον βοηθό του κ.Γεροντίδη Αθανάσιο, που ήταν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του, στηρίζοντας τον σε αυτό το δύσκολο αλλά πετυχημένο εγχείρημα του. Στην συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει τεχνικές αυτοάμυνας από 2 αθλητές του τμήματος Καράτε, ένα Κάτα από την αθλήτρια Ολίνα Σιδηροπούλου καθώς και ένα μικρό σπάρινγκ από 2 λιλιπούτιος αθλητές του τμήματος Kick-Boxing του Συλλόγου.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι αγώνες, με 4 αγώνες jiu jitsu και 13 αγώνες Κick-Boxing στην κατηγορία Κ1, οι οποίοι διήρκεσαν περίπου 4 ώρες!!! Ο Γ.Α.Σ. Μακεδών συμμετείχε με 3 αθλητές: τον Αποστόλη Κωτσόλη, τον Κατσουγιαννόπουλο Αντώνιο και τον Νικόλαο Κάτσα, ο οποίος έπαιζε με τον Τούρκο Errol Toplek για το κύπελλο της οργάνωσης!!!

Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας του Γιάννη Μουρατίδη και του Τούρκου αθλητή Μohamed Achaboun με νικητή τον πρώτο στην κατηγορία άνω των 100 κιλών.

Ακολούθησε ο αγώνας- αποκορύφωση της βραδιάς με τον αθλητή του κ. Σιδηρόπουλου, Νικόλαο Κάτσα απέναντι στον Τούρκο αθλητή από το Βέλγιο Errol Toplek. 3 γύροι των 2 λεπτών με full contact (Κ1) ήταν ικανοί να ξεσηκώσουν όλον τον κόσμο, ο οποίος βρισκόταν εκεί!!! Ο αθλητής Νικόλαος Κάτσας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των κριτών σήκωσε το κύππελλο της διοργάνωσης και αποθεώθηκε από τους παρευρισκομένους.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο , ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε τους αθλητές μας εμψυχώνοντας τους και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη μας!