Την θεατρική παράσταση «Όνειρο χειμερινής νύχτας» από το πολιτιστικό σύλλογο ARTVILLE παρακολούθησε δωρεάν μια ομάδα παιδιών του σχολείου την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας. Για την πολύ ωραία αυτή παράσταση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συντελεστές της και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου όλο το σχολείο με την συμμετοχή πολλών γονέων επισκέφθηκε το Δάσος των Χριστουγέννων στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Τα παιδιά περιηγήθηκαν στα περίπτερα, επισκέφθηκαν το πάρκο των δεινοσαύρων, το Σπίτι του Άι Βασίλη και το εργαστήρι των Ξωτικών και τους προσφέρθηκε χυμός από τους υπεύθυνους του Δάσους. Με τις καλύτερες εντυπώσεις παρότι ο καιρός ήταν αρκετά μουντός ολοκληρώθηκε η επίσκεψη. Τα έξοδα της εκδρομής κάλυψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου επίσης μια ομάδα παιδιών επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας «Το ποντικάκι» σε κείμενα του Ευγένιου Τριβιζά. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κοντογουλίδου Έφη για την θερμή φιλοξενία και την προσφορά βιβλίων στα παιδιά.

Τέλος την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που ετοίμασαν με πολύ μεράκι τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Σας περιμένουμε.