Στα πλαίσια της ενημέρωσης των προϊσταμένων αρχών για τα προβλήματα του προσωπικού και των Υπηρεσιών μας, την 24/11/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση από κοινού του Δ.Σ. της Ένωσης μας και του Προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με τον Γενικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος, στην έδρα της Γενικής.
Σχετικά με τα κρατητήρια, δόθηκε έμφαση στην ανάγκη αποσυμφόρησή τους ώστε να μην ξεπερνούν το μέγιστο αριθμό ατόμων, στο χρονικό διάστημα κράτησης, καθώς και στις συνθήκες διαβίωσης. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχει λύση και στο θέμα της θέρμανσης με την προτεραιότητα να δίνεται στα ΤΔΛ λόγο συνθηκών και θέσης. Ο Γενικός Δ/ντης δήλωσε ότι έχει αναλάβει το θέμα προσωπικά, γνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος και βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με το Αρχηγείο για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυσή του.
Για το νεοσυσταθέν Τ.Δ.Λ. Ημαθίας, δεσμεύτηκε για την συντονισμένη και εύρυθμη λειτουργία του. Επανήλθε το θέμα εφοδιασμού με οχήματα της Υπηρεσίας, κάνοντας παράλληλα γνωστό το αίσθημα ανασφάλειας του προσωπικού λόγο της χείριστης κατάστασης του ενός εναπομείναντος οχήματος. Επίσης η Ένωση ενημερώθηκε σχετικά με τα υπομνήματα από την διαχείριση της Γενικής και για την καθυστέρηση των εκκαθαρίσεων.
Τέλος από τον Γενικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος ενημερώθηκαν πως την 02-12-2012 θα επιστρέψουν στις Υπηρεσίες τους οι αποσπασμένοι του Έβρου. Δεσμεύτηκε και για την χορήγηση 2 ημερών φύλλου πορείας ή στην περίπτωση αδυναμίας των Υπηρεσιών, στη χορήγηση 2 ημερησίων αναπαύσεων όταν αυτό θα είναι δυνατό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γ.Γραμματέας

Νικόπουλος Σπυρίδων                              Ευστρατιάδης Λεωνίδας