Στο πλαίσιο των 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Δημαρχείο Βέροιας από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιείται έκθεση με θέμα «ΘΥΜΗΣΕΣ» που συνδιοργανώνουν ο κ. Γεώργιος Κοτζαερίδης και ο Δήμος Βέροιας. Σε μια σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη  τελετή  η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη την Πέμπτη 6/9/2012 το απόγευμα τίμησε τις υπερήλικες πρόσφυγες της Μ.Ασίας, που επισκέφτηκαν την έκθεση στο Δημαρχείο.

Η Δήμαρχος Βέροιας, υποδέχθηκε με αγάπη και σεβασμό τις καλεσμένες και μαζί με τον  Πρόεδρο του Πολιτιστικού Γραφείου του Δήμου Σουσουρλούκ Προύσας , τις προσέφεραν δώρα.  Επίσης και ο Δήμαρχος Nilufer Προύσας έστειλε δώρα  τα οποία μοιράστηκαν στις παρεβρισκόμενες.

Οι γεννηθείσες στην Μ.Ασία που μπόρεσαν να παραβρεθούν στην τελετή ήταν οι κυρίες, Ζωή Βουτσικίδου 101 ετών από τα Κουβούκλια Προύσας, Ειρήνη Γεροντίδου   97 ετών από την Τραπεζούντα, η Αναστασία Πετρίδου 94 ετών από την Άγκυρα και η Σωτηρία Χαλυβοπούλου 96 ετών από την Τραπεζούντα. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και απόγονοι  υπερηλίκων που δεν μπόρεσαν να παραστούν.