Με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, Αρχιμανδρίτης, Αθηναγόρας Μπίρδας.

Βασικό θέμα της συνάντησης η προμελέτη ανάπλασης του Βήματος Αποστόλου Παύλου την οποία είχε εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του ΕΟΤ και το αίτημα να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής και αξιοποίησης των πολιτισμικών πόρων  που διαθέτει ο Δήμος Βέροιας. Συγκεκριμένα εξετάστηκε η δυνατότητα ένταξης έργων σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και η προοπτική υλοποίησης έργων τοπικής ή εθνικής εμβέλειας με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η  κ. Κεφαλογιάννη , η οποία μίλησε με ενθουσιασμό για τη Βέροια, αποδέχθηκε την πρόσκληση να την επισκεφθεί, ενδεχόμενα και εντός του Ιουλίου, προκειμένου να εξεταστούν επί τόπου τα ζητήματα.