Προνόμια βασιλικά απολαμβάνουν, καθώς φαίνεται οι υπάλληλοι του ελληνικού κοινοβουλίου. Και γενικώς τα τελευταία ειδικά χρόνια – οξύμωρο λόγω κορύφωσης της κρίσης – η Βουλή μοιάζει με «ρουφήχτρα» χρημάτων επί δαπανών παντός τύπου. Μετά τα … «χρυσά» χαρτιά υγείας που κόστιζαν μηνιαίως κάτι… χιλιάδες ευρώ, μετά τη «χρυσή» ιστοσελίδα που για να στηθεί κόστισε κάτι… εκατομμύρια ευρώ – πώς δεν την έκαναν και με ΣΔΙΤ;;; – ήρθαν τα επιδόματα – «δώρα» των υπαλλήλων της Βουλής – 1000 ευρώ έκαστος – με την υπογραφή του Βύρωνα Πολύδωρα, στον ένα μήνα θητείας του στο Προεδρείο.
Μάλιστα τα επιδόματα (εκλογικά) τα έλαβαν οι υπάλληλοι κατά την περίοδο που η Βουλή ήταν κλειστή! «Πρόκληση μεγατόνων», χαρακτηρίστηκε αυτή η ενέργεια του Βύρωνα Πολύδωρα από όλα τα μέσα, ενώ σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, «…ο  πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του ζήτησε να βρεθεί τρόπος προκειμένου να μην δοθεί το συγκεκριμένο επίδομα εξηγώντας ότι «σε μια περίοδο περικοπών θα αποτελούσε πρόκληση…». Πάλι καλά που τα αντανακλαστικά της νέας Κυβέρνησης δείχνουν, τουλάχιστον σε μερικά οφθαλμοφανή και ευαίσθητα πράγματα, να λειτουργούν σχετικά σωστά και γρήγορα.
Αλλά το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η απάντηση του κ. Πολύδωρα: «…η συγκεκριμένη απόφαση δεν συνιστά πρόκληση καθώς έδωσα το επίδομα «κουρεμένο» κατά 3.000 ευρώ…». Να βγουν στην πλατεία των αγανακτισμένων οι υπάλληλοι της Βουλής να διαμαρτυρηθούν, λοιπόν!!!

Πηγή: Επίκαιρα