Θ. Θεοδωρίδης: Οι εκδηλώσεις να έχουν παλλαϊκή συμμετοχή και οικουμενικό-ενωτικό χαρακτήρα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τις περιφερειακές και τοπικές αρχές, φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους σε συνάντηση εργασίας για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις προγραμματίζονται πέρα από τις εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί και πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και στις οποίες συμμετείχε η Π.Ε. Πέλλας με σκοπό να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 και ώρα 11.00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στον 5ο όροφο, στην έδρα της Π.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα αποφασιστούν το περιεχόμενο και οι οργανωτικές λεπτομέρειες των εκδηλώσεων.

Στην συνάντηση εργασίας μπορούν να παραβρεθούν και πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων. Επίσης, τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης παρακαλούνται για την ευρύτερη δυνατή δημοσιοποίηση της παρούσας πρόσκλησης, την κάλυψη της συνάντησης και τη συμμετοχή τους για την επικοινωνία των προγραμματιζόμενων εκδηλώσεων.

Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του θέματος οι φορείς στους οποίους απευθύνεται το ανοικτό κάλεσμα, παρακαλούνται να συμμετέχουν με κατάλληλο εκπρόσωπο (αρμόδιο για θέματα πολιτισμού και οργάνωσης αντίστοιχων εκδηλώσεων). Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση για τη συμμετοχή σας επικοινωνείτε με το Γραφείο Εντύπων και Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (τηλ. 2381-3-51386, κ. Γιάννης Τσίκος).