Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Σας προσκαλώ να εγκαινιάσουμε μαζί ένα σημαντικό έργο για την Πέλλα»

Αύριο Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του έργου «Βελτίωση τμήματος Άγρα – Βρυττών της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – ΠΓΔΜ» από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύση Ψωμιάδη. Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Το τμήμα το οποίο εγκαινιάζεται και παραδίδεται σε κυκλοφορία έχει μήκος 4,5 χλμ., πλάτος 11 μέτρα, είναι προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Παρακάμπτει όλα τα δύσκολα σημεία και με τη βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων δημιουργήθηκε ένα οδικό τμήμα με υψηλές προδιαγραφές.

Σχετικά με την πραγματοποίηση της τελετής των αυριανών εγκαινίων ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης αναφέρει:«Προσκαλώ στην αυριανή τελετή εγκαινίων του οδικού τμήματος Άγρας – Βρυττά όλους τους τοπικούς φορείς, μέσα ενημέρωσης και πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Είναι ένα τμήμα της εθνικής οδού που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και δημιουργούσε έλλειμμα ασφάλειας για τους κατοίκους της περιοχής και στα διερχόμενα οχήματα. Με την ολοκλήρωση του έργου διευκολύνεται η διέλευση και ενισχύεται η οδική ασφάλεια και η άνεση σε μια διαδρομή που συνδέει τουριστικούς πόλους μεταξύ τους αλλά και την Π.Ε. Πέλλας με την Π.Ε. Φλώρινας. Θα χαρώ να ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμά μου που θα είναι η απόδειξη ότι όλοι μαζί στην Πέλλα επιθυμούμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα στοχευμένα στην τόνωση της ανάπτυξης και της τοπικής οικονομίας».