Φίλες και Φίλοι
Πορευόμαστε προς τις εκλογές της Κυριακής μέσα σε ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης που φαίνεται να οδηγεί σε πολιτικό αδιέξοδο. Αν οι εκλογές αποτυπώσουν αυτή την τάση, είναι δυστυχώς βέβαιο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει βιώσιμη κυβέρνηση την Δευτέρα 18 Ιουνίου. Προκειμένου να σωθεί το μέλλον μιας γενιάς, προκειμένου τα ασθενέστερα και μεσαία κοινωνικά στρώματα να αποκτήσουν ξανά ελπίδα και οι δυναμικότερες και παραγωγικότερες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας να έχουν προοπτική, η μόνη ασφαλής οδός, η οποία είναι και προοδευτική και ρεαλιστική, είναι η ενίσχυση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί τον καταλύτη και τον εγγυητή της σταθερότητας και της ενότητας. Η πρόταση για μια κυβέρνηση Εθνικής Συνευθύνης που θα συσπειρώσει όλες τις εθνικές δυνάμεις που δηλώνουν ότι πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Ο Ελληνικός Λαός είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, για να αναγκαστούν οι πάντες να συμμετέχουν σε αυτή την Εθνική στράτευση, σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.
Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ισχυρό, ένα ΠΑΣΟΚ που δεν είναι δυνατό, που δεν μπορεί να πιέσει, φυσικά και δεν μπορεί να επιβάλλει τη μόνη Εθνικά επιβεβλημένη και σωτήρια λύση.

Ημαθιώτες – Ημαθιώτισσες

Την Κυριακή οι κάλπες της Ημαθίας πρέπει να αναδείξουν ισχυρές τις δυνάμεις της ευθύνης και της προοπτικής.
Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι επιλογή λύσης και σοβαρής αντιμετώπισης των προβλημάτων μας. Είναι επιλογή πραγματικής ελπίδας και όχι ψευδαισθήσεων που διαλύονται σε μέρες.

Το μέλλον ανήκει στην Ελλάδα.
Το μέλλον ανήκει στη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ