Για να προλειάνει το έδαφος σχετικά με την έλευση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ημαθία, η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Άγνωστος ο στόχος της συνέντευξης που μόνο συνέντευξη δεν ήταν, αλλά παράλληλοι μονόλογοι των υποψηφίων και του κλιμακίου που έφεραν για το σκοπό αυτό.
Πλην ενός προφανέστατου στόχου. Να δείξει η Νομαρχιακή Επιτροπή την υπακοή, το θαυμασμό και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του νέου προέδρου, έχοντας βέβαια ως προκάλυμμα τους δημοσιογράφους τους οποίους και «κουβάλησαν» στο πρώην Δημαρχείο Απ. Παύλου με το πρόσχημα ή δικαιολογία, ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί, της…σημειολογικής αποκέντρωσης προκειμένου να ακούσουν ακόμα μια φορά αυτά που ακούγονται και γράφονται καθημερινά και κατά κόρον από ραδιόφωνα τηλεοράσεις και εφημερίδες. Θα αρκούσε μια ανακοίνωση για την επίσκεψη Βενιζέλου και η γνωστοποίηση ότι αύριο θα παρουσιάσει διακαναλικά ή μέσω συνέντευξης τύπου (αυτό δεν διευκρινίστηκε) το πρόγραμμα της αγροτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί «θα μιλήσει σε αγρότες, συνεταιριστές, ομάδες παραγωγών, νέους αγρότες για το μέλλον της πρωτογενούς παραγωγής.
Ταυτόχρονα δε θα γίνει συζήτηση επί των προτάσεων που θα παρουσιάσει.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συσκευαστηρίου του συνεταιρισμού VENOUS στις 3 μ.μ.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας καλεί όσους συμμετέχουν στον πρωτογενή τομέα και τους πολίτες της Ημαθίας να παρευρεθούν στην παραπάνω διαδικασία.»