Συνεχίζουν τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας. Το πρόγραμμα του ερασιτεχνικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται την Παρασκευή, 1 Ιουνίου στο γήπεδο Παλατιτσίων με την ομάδα του Νηρέα Βέροιας. Ώρα έναρξης αγώνα: 17.30′.

Τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino φιλοξενούνται το Σάββατο, 2 Ιουνίου από την ομάδα του Νηρέα στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 9.30′, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 12.30′. Ώρα έναρξης παιχνιδιών: 10.30′, Στολή: πράσινη.

Οι προπονήσεις και τα παιχνίδια όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα συνεχιστούν κανονικά ως το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Το πρόγραμμα των τμημάτων θα ανακοινώνεται από τα τοπικά μέσα και από το blog του Συλλόγου “acadhmia-verias.blogspot”.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας καλεί όλους τους νέους λάτρεις του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις προπονήσεις του Συλλόγου δωρεάν ως το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία του Συλλόγου, να συνομιλήσουν με νέους για το αγαπημένο τους άθλημα, να συμβουλευτούν τους έμπειρους προπονητές για την τεχνική του ποδοσφαίρου.