Άγρια δολοφονία αντρόγυνου αποκαλύφθηκε στην πόλη της Βέροιας, όπου 73χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία τους άτυχους ηλικιωμένους βρήκε νεκρούς ο γιος τους, σε διαφορετικά δωμάτια του διαμερίσματος , στην οδό Σταδίου, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας.

Ο 73χρονος, και η σύζυγός του βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα και έφεραν τραύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία τους σώματος, γεγονός που αποκαλύπτει ότι τους κακοποίησαν.

Όπως έκανε γνωστό ο ιατροδικαστής ο 73χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ η 69χρονη σύζυγός του πέθανε από ασφυξία.

Ο χρόνος τέλεσης της πράξης πιθανολογείται από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου έως τις 21:50 της Κυριακής। Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Φύλλο και φτερό κάνει από χτες μέχρι και αυτήν την ώρα η αστυνομία την πόλη της Βέροιας για να βρεθούν οι δολοφόνοι του ζευγαριού…
Η αστυνομία ψάχνει σε όλους τους σκουπιδοτενεκέδες, σε χωράφια,και μέσα στους δρόμους μήπως και βρει κανένα στοιχείο για την στυγερή δολοφονία του ζευγαριού, από το πρωί ανακρίνονται και οι γείτονες μήπως είδαν η άκουσαν κάτι,ενώ ψάχνουν και σε όλα τα καταστήματα μήπως έχει κανείς κάποιο κλειστό κύκλωμα  με κάμερα.