Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Ενδοσυλλογικός Αγώνας Υποβρύχιας Σκοποβολής που διοργάνωσε ο ΝΑΣΗ σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας (ΚΑΠΑ).
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 20 Μάιου στο χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου «Ναυτίλος» που αποτελεί την έδρα του συλλόγου εδώ και αρκετούς μήνες.
Για άλλη μια φορά ο σύλλογος έδειξε την φροντίδα και την αγάπη του για ένα άθλημα του υγρού στίβου αγαπητό σε πολλούς. Αρωγός στην όλη προσπάθεια ήταν ο Δήμος Βέροιας.
Οι συμμετοχές ήταν πολλές και ο αγώνας πραγματικά ενδιαφέρων για τους παρευρισκόμενους, αλλά λίγους θεατές.
Στην διοργάνωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. κος Παυλίδης Παύλος, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους νικητές και ο υπεύθυνος των προγραμμάτων Ρωμύλος Αλεξανδρίδης που βοήθησε σημαντικά στην όλη διοργάνωση.
Σημαντική επίσης ήταν και η βοήθεια που προσέφερε ο Απόστολος Καϊμάκης στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος επιτηρούσε τους αθλητές και τον αγωνιστικό χώρο κάτω από το νερό.
Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι τα εξής:

1ος Μπαλτζής Θωμάς 650
2ος Γκιλιόπουλος Νίκος 577
3ος Παπαφωτίου Νίκος 546
4ος Γκατζές Μανώλης 526
5ος Σκράπας Κώστας 511
6ος Βουρδούνης Γιάννης 453

Ο πρόεδρος του ΝΑΣΗ ευχαρίστησε τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους στην ημερίδα καθώς και τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α. για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης και τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του υγρού στίβου στην περιφέρεια.