Συνεχίζεται η πλούσια αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας. Το πρόγραμμα του ερασιτεχνικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται την Παρασκευή, 25 Μα’ι’ου στο Ταγαροχώρι με την ομάδα Νέων της Βέροιας. Ώρα έναρξης αγώνα: 17.30′.

Τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino αγωνίζονται το Σάββατο, 26 Μα’ι’ου στην έδρα τους, στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με το “Φίλιππο” Μελίκης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 9.30′, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 12.30′. Ώρα έναρξης παιχνιδιών: 10.30′, Στολή: πράσινη.

Τα ίδια τμήματα υποδομής (προ- παιδικό – bambino) θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη, 30 Μα’ι’ου στο Αγγελοχώρι με την τοπική ομάδα. Το λεωφορείο του Συλλόγου θα περάσει από τις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις 16.30′, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 19.45′. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17.30′, Χρώμα στολής: πράσινο.

Οι προπονήσεις και τα παιχνίδια όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα συνεχιστούν κανονικά ως το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Το πρόγραμμα των τμημάτων θα ανακοινώνεται από τα τοπικά μέσα και από το blog του Συλλόγου “acadhmia-verias.blogspot”.