Μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά εξίσου και καλά αποτελέσματα είχαν τηνν ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και οι γονείς το τριήμερα 27-28 και 29 Απριλίου με πρωτοβουλία του ΚΑΠΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.
Αξιέπαινη πραγματική η προσπάθεια αφού 600 περίπου παιδιά ηλικίας από 7 ως 15 χρόνων από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Βέροιας και των γύρω περιοχών έπαιζαν ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίζοντας το γήπεδο σε τέσσερα μικρότερα γηπεδάκια.
Το αποκορύφωμα αυτής της ποδοσφαιρικής πανδαισίας ήταν οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών την Κυριακή το βράδυ. Η σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου της Βέροιας ήταν γεμάτη και είχε ένα διαφορετικό χρώμα. Γονείς, παππουδες και παιδιά παρακολουθούσαν τα μελλοντικά αστέρια ποδοσφαίρου της αθλητικομάνας και ποδοσφαιρομάνας Βέροιας.
Μέσα σ’ αυτό το όμορφο περιβάλλον δεν θα μπορούσε να λείψει και το πανέμορφο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής. Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ καλέστηκε να ομορφήνει την εκδήλωση με έναν άλλο τόνο.
Σαράντα περίπου κοριτσάκια (αθλήτριες και προαγωνιστικά τμήματα) πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό νούμερο που οι ασκήσεις και το τραγούδι θύμιζαν ποδόσφαιρο. Εμπνευστής αυτού του χορευτικού η προπονήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, Μαρία Ιλίεβα με την συνεργασία και της άλλης προπονήτριας του συλλόγου Κατερίνας Μωϋσιάδου.
Οι φίλαθλοι ενθουσιάστηκαν μ’ αυτά που έβλεπαν από τις αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες του συλλόγου.
Το χορευτικό τίμησε με την παρουσία της και το αστέρι της Ρ.Γ. του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, της πόλης και της χώρας μας, Δέσποινα Τζίμπουλα που, μπορεί να σταμάτησε την ενεργό δράση σαν αθλητρια, συνεχίζει όμως στο σύλλογό της από το πόστο της προπονήτριας. Η Δέσποινα Τζίμπουλα είναι από τους λίγους αθλητές- αθλήτριες Βεροιώτες-ισσες που συμμετείχαν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό έγινε το 2009 στο Μιε της Ιαπωνίας με την Εθνική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας που κατέλαβε την 11η θέση.