Η Βέροια νίκησε 2-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και πανηγύρισε την επιστροφή της στη Super League!
Το αγωνιστικό μέρος ήταν επόμενο να μπει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου, η πρωτεύουσα της Ημαθίας είχε βάλει τα καλά της για να γιορτάσει όπως της αρμόζει την επιστροφή στην κατηγορία των «μεγάλων». Οι «κυανέρυθροι», λοιπόν, χάρη σε γκολ των Κάντι (5’), Μπαργκάν (73’) νίκησε άνετα την αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της Εύβοιας και το σφύριγμα της λέξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές να αποθεώνονται από 4.000 και πλέον φιλάθλους…

Σημειώνεται ότι η Βέροια είχε στο 8’ δοκάρι με τον Μπάρμπα και το 89’ με τον Κάντι, ενώ οι «πράσινοι» είχαν απαντήσει στο 22’ με τον Τσοκάνη.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Μπάρμπας, Καλί, Λανγκλέ (53′ Ολισαντέμπε, 59′ λ.τ Μπουλούτ), Βεργώνης, Ντιέ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν (76′ Λαναρής), Κάντι.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς (67′ Γκότοβος), Γιώτας, Πλάτανος, Σονόκο, Ντελέκος, Μάτσος (46′ Γανωτής), Δελήμπασης (62′ Ποκόνγκ), Τσοκάνης, Θάνος.

Από τις 15:00 έως τις 15:30 έγιναν αγώνες ακαδημιών των ομάδων Νηρέα, Ακαδημίας Μακροχωρίου, Μακεδόνα και Ακαδημίας Βέροιας, ενώ ακολούθησε αγώνας παλαιμάχων.

Η ομάδα των δεκαετιών 1990-2010 επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης των δεκαετιών 1960-80. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τσαλουχίδης (2), Αλεξιάδης και για τους ηττημένους σκόραρε ο Μιχάλης Αντωνίου.

Στο ημίχρονο χορευτικά συγκροτήματα έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αναπληρωματικοί της Βέροιας μοίραζαν μπάλες… Στο φινάλε έγιναν όλοι μια αγκαλιά και οι σαμπάνιες άνοιξαν…

Πηγή: http://www.onsports.gr