Oλοκληρώθηκε την Τετάρτη 16-05-2012 το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου Λυκείων στο ΟΑΚΑ. Για την Ημαθία, σημαντικότερη ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον ακοντισμό από την Κλοντιάνα Μπουσγκιοκάι του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας με βολή στα 49.10μ..

Οι επιδόσεις των αθλητών από την Ημαθία ήταν: στο ακόντιο κοριτσιών η Κλοντιάνα Μπουσγκιοκάι του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας 1η ,στα 3000 μ. κοριτσιών η Μαρία Ατζεμιάν του 3ου ΓΕΛ Βέροιας τερμάτισε 12η, στα 10.000 μ. βάδην ο Ευστράτιος Κελεπούρης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας 5ος, στο άλμα σε μήκος ο Γιώργος Κοτσιαμπασόπουλος του 2ου ΓΕΛ 4ος, στον ακοντισμό αγοριών ο Αντώνης Τσιρκινίδης του 2ου ΓΕΛ Νάουσας 9ος. Στο έπταθλο η Δανάη Στολτίδου του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, αναδείχθηκε 5η .

Ο Δ/ντης Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλιτούρης  Ευθύμιος  όπως και ο Σχολικός Σύμβουλος Μπουζιώτας Κων/νος συγχαίρουν τους μαθητές-αθλητές για τις επιδόσεις τους και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν. Συγχαρητήρια αρμόζουν  στους καθηγητές Φ.Α. που προετοίμασαν τους μαθητές και στους συνοδούς – καθηγητές Φ.Α. Κελεπούρη Νικόλαο και Μπόλα Αντώνιο που είχαν την ευθύνη και την μέριμνα των μαθητών-αθλητών στην διάρκεια των αγώνων.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ. Ε.  ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΦΛΙΤΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ