Παίζοντας για ένα ημίχρονο, η Βέροια επικράτησε 3-0 του Αγροτικού Αστέρα και πανηγύρισε την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Μπαίνοντας δυνατά στο ματς, με αυτογκόλ του Ασπρίδη στο 13’, και τέρματα του Γεωργιάδη στο 19’ και του Κάντι στο 31’, διαμορφώθηκε νωρίς το 3-0, με τα υπόλοιπα 60 λεπτά του αγώνα να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League ήθελε η Βέροια κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και φρόντισε να την «καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Η «Βασίλισσα της Ημαθίας» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 13’ κατάφερε να προηγηθεί όταν Καλτσάς και Μπαργκάν συνδυάστηκαν άψογα ο τελευταίος έκανε το σουτ και ο Ασπρίδης στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 19’ ο Γεωργιάδης μετά από ασίστ του Μπαργκάν με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 31’ η Βέροια σημείωσε και τρίτο γκολ, μην αφήνοντας στον Αγροτικό Αστέρα να πάρει ανάσα. Ο Ολαϊτάν έκανε τη σέντρα και ο Κάντι από την μικρή περιοχή σημείωσε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι, ενώ η ομάδα του Ευόσμου δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει. Σε μια από τις ελάχιστες φάσεις, ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Γιακουμή στο 68’, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Οσο περνούσαν τα λεπτά, οι οπαδοί της Βέροιας στην εξέδρα είχαν στήσει το δικό τους πάρτι, αποθεώνοντας τους παίκτες για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί (46’ Μπουλούτ), Μπάρμπας, Καλτσάς (75’ Λαναρής), Μπαργκάν (70’ Ντιέ), Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Ελευθεριάδης, Μαργαρίτης, Μάντζιος, Βουτσάς, Καρακατσάνης (54’ Σίνης), Καπνίδης, Ασπρίδης, Σπάχης, Καθάριος (69’ Βλαχόπουλος).

Πηγή: http://www.onsports.gr