Πραγματοποιήθηκε με την αρμόζουσα επισημότητα η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Βέροια. Η πομπή της λαμπαδηδρομίας πέρασε από την οδό Πιερίων, την οδό Ανοίξεως και κατέληξε στο Πάρκο της Εληάς.
Ο Δήμος Βέροιας, το Αθλητικό Τμήμα του ΚΑΠΑ και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 13/5/2012 την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής φλόγας
Αφού έγινε η αφή της Φλόγας και η άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012, ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Μ. Βρετανίας και του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας με την ταυτόχρονη έπαρση των σημαιών.
Στην ομιλία τους η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου και οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» και της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής τόνισαν τη σημασία και το συμβολισμό των Ολυμπιακών Αγώνων, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα που τους γέννησε, αλλά και όλη η Ευρώπη.
Στο τέλος έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων