Επιστροφή και πάλι στην δράση για τους φίλους του ποδοσφαίρου, την Κυριακή 13 Μαρτίου, όπου η Μικτή ομάδα Προπαίδων της ΕΠΣ Ημαθίας, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ Εθνικών Ομάδων, στο ντέρμπι κορυφής που θα δώσει στο γήπεδο των Παλατιτσίων με ώρα έναρξης 11 το πρωϊ, θα προσπαθήσει να κερδίσει και να καταλάβει έτσι την πρώτη θέση του ομίλου, κάτι για το οποίο όλοι, από τον προπονητή και τους παίκτες, αλλά και όσους έχουν παρακολουθήσει τους προηγούμενους αγώνες της Ημαθίας, πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί.

 

Αντίπαλός της η αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, που προέρχονται από τρεις ισάριθμες νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ επί των αντιπάλων ομάδων των υπολοίπων Ενώσεων. Η ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω στην βαθμολογία και πιθανή νίκη θα δώσει δικαίωμα στους Προπαίδες να πανηγυρίσουν την πρωτιά. Επομένως το κίνητρο για τους «πιτσιρικάδες» του Αντώνη Λυμούση, είναι σαφώς και μεγαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και υπολογίζεται να έχουν και την συμπαράσταση των φιλάθλων στον τελευταίο αυτό αγώνα. Δικαίως μέχρι τώρα όλοι οι αντίπαλοι προπονητές των άλλων Ενώσεων, μόνο καλά λόγια έχουν να πούνε για τις δυο ομάδες, πράγμα που κάνει τον αγώνα ακόμη πιο ενδιαφέρον.

 

Αγωνιστικά η ομάδα των Προπαίδων της Ημαθίας αντιμετωπίζει δυο προβλήματα. Θα στερηθεί των βασικών του παικτών, Ποζιάδη και του Μελιόπουλου, που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να ενσωματωθούν στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο ενωσιακός προπονητής ήδη προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 4.30 στα Παλατίτσια, όπου ο προπονητής της Ένωσης θα προσπαθήσει μέσα από αγωνιστικές διαδικασίες, αυτοματισμούς και στημένες φάσεις να δώσει την εικόνα με την οποία η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη. Στην συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα, όπου αυτή θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο των Παλατιτσίων την Κυριακή 13 Μαίου στις 9.30 το πρωί έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.