«Ο Τολμών νικά» λέει το κλασικό ρητό για όσους τολμούν να κάνουν πράγματα έξω από τα… «όρια ασφαλείας» μιας ατμόσφαιρας συγκεκριμένων δεδομένων …επικινδυνότητας. Αν και ο καιρός για… τολμηρούς και ανοίγματα δημόσιας έκθεσης, στο χώρο του ΠΑΣΟΚ εν προκειμένω, δεν είναι ιδιαίτερα πρόσφορος, στις μέρες μας ωστόσο ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος, τολμών και επιμένων μιλάει απόψε στις 9.00μ.μ. σε ανοιχτή προεκλογική του συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Αντωνίου.
Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία η τόλμη του, τη στιγμή που μόνος του άνοιξε τον τοπικό προεκλογικό αγώνα στο χειμερινό κέντρο «Μορφές», αρκετά πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, και τον γέμισε, διαψεύδοντας στην πράξη όσους αμφισβητούσαν το τότε επίσης τολμηρό του εγχείρημα.
Η αυτοπεποίθηση του κ. Σιδηρόπουλου προφανώς στηρίζεται στην προσωπική και εν πολλοίς υπερκομματική εκτίμηση του κόσμου της αγροτιάς που τρέφει για το πρόσωπό του, με τον οποίο έχει «κτίσει» μια σχέση αμοιβαιότητας, μέσα από τις κατά καιρούς παρεμβάσεις του εντός και εκτός βουλής για τα τρέχοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας.