Την λαϊκή αγορά της Μελίκης και τα καταστήματα της περιοχής, επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ημαθίας, ενημερώθηκε για τα γενικότερα προβλήματα των επαγγελματιών που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας, του περιορισμένου τζίρου και της υψηλής φορολόγησης, καθώς και για τα ειδικότερα, που αφορούν τους αγρότες – παραγωγούς.

 

Ο κ. Βεσυρόπουλος κατά τη συνομιλία του με πολίτες και επαγγελματίες, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Επισκέφθηκα τη λαϊκή αγορά της Μελίκης, όπου συνομίλησα με πολίτες και επαγγελματίες για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και για τα προβλήματα των επαγγελματιών. Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις μου στη  λαϊκή αγορά της Βέροιας και της Νάουσας, που επισκέφθηκα προ ημερών, έτσι και σήμερα, διαπίστωσα για άλλη μια φορά την αγωνία του κόσμου για το αύριο, αλλά και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, αφού μειώθηκαν τα εισοδήματα τους. Είναι καθήκον μας, να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό, την κτηνοτροφία και τη γεωργία για να βελτιωθούν οι συνθήκες της οικονομικής κατάστασης του νομού μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η εφαρμογή του ρεαλιστικού οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία για όλους μας.  Με τα τέσσερα νομοσχέδια, τα οποία ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει αμέσως μετά τις εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, το πρώτο για τις κοινωνικές μεταβιβάσεις, το δεύτερο για το φορολογικό νομοσχέδιο, το τρίτο για την περικοπή των δαπανών και την περιστολή της δημόσιας σπατάλης και τέταρτο το πολυνομοσχέδιο για την Ανάπτυξη, με θεσμικές παρεμβάσεις απαραίτητες για να ξεκολλήσει η οικονομία από το τέλμα της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς, η  χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάκαμψη διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν συνεχίσουμε μ’ αυτή τη βαθιά υφεσιακή πολιτική θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να βρεθεί άλλος δρόμος. Και η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει λύσεις. Γι’ αυτό, χρειάζεται μία καθαρή λαϊκή εντολή. Πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά πρόσωπα και τους σωστούς σχηματισμούς διότι κανείς δεν θα γυρίσει να δει αυτόν τον τόπο αν εμείς οι ίδιοι δεν φροντίσουμε για αυτόν. Αν θέλουμε λοιπόν την επόμενη ημέρα να έχουμε ανθρώπους που θα μιλούν χωρίς να φοβούνται και ο λόγος τους θα ακούγεται, αν θέλουμε να μην είμαστε εμείς τα εξιλαστήρια θύματα αυτής της κρίσης αλλά να ψάξουμε να βρούμε λύσεις και τρόπους για να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας και να ξαναφέρουμε την πραγματική ανάπτυξη στην περιοχή, τότε θα πρέπει να δούμε γύρω μας και να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς, αυθεντικούς και έντιμους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 8:30 το απόγευμα, στο κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» στο Μακροχώρι Ημαθίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Απόστολος Βεσυρόπουλος.