Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου σε χωριά της Ημαθίας. Κατά την περιοδεία του, επισκέφθηκε το πρωί το Πολυδένδρι, τη Σφηκιά, το Δάσκιο και τα Ριζώματα ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τη Μαρίνα, την Επισκοπή, τα Λευκάδια, τον Κοπανό, τη Χαριέσσα τα Μονόσπιτα και τον Στενήμαχο. Στόχος του υποψηφίου Βουλευτή, είναι να μεταφέρει και να παρουσιάσει σε όλους του Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες τις θέσεις και προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις προτάσεις του για την Ημαθία.

 

Παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και προτάσεις, για την Ημαθία, δίνοντας έμφαση, στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην στήριξη των αγροτών, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην περιοχή, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, ο κ. Βεσυρόπουλος έθεσε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η Ημαθία.

 

«Ακούμε πάρα πολλά αυτές τις ημέρες. Ο κόσμος εύλογα είναι αγανακτισμένος, διότι όλοι αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά και σημαντικά προβλήματα, σε επίπεδο οικογενειακού προϋπολογισμού, σε επίπεδο επιχείρησης σε επίπεδο προσωπικής διαβίωσης.

 

Το ζήτημα είναι πως απαντάμε εμείς σε αυτή την κρίση. Μήπως αδιαφορούμε και δεν πάμε να ψηφίσουμε; Αφήνοντας στους άλλους να αποφασίσουν για εμάς; Και που ξέρουμε οι άλλοι τι θα αποφασίσουν για εμάς, με τι κριτήρια θα αποφασίσουν, γιατί να παραιτηθούμε από το δικαίωμα να επιλέξουμε εμείς τους εκπροσώπους μας και την πολιτική την οποία μας εκφράζει; Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ότι όλοι είναι το ίδιο;

 

Βρισκόμαστε ενώπιων μιας πολύ κρίσιμης εκλογικής μάχης η οποία πιστεύω θα προσδιορίσει την πορεία του τόπου αλλά και τις πατρίδος για τις επόμενες δεκαετίες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν συνεχίσουμε μ’ αυτή τη βαθιά υφεσιακή πολιτική θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να βρεθεί άλλος δρόμος. Και η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει λύσεις. Γι’ αυτό, χρειάζεται μία καθαρή λαϊκή εντολή. Ο τόπος χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση. Η αυτοδυναμία είναι η επιδίωξή μας, γιατί η πολιτική αστάθεια στο μόνο που μπορεί να οδηγήσει είναι σε ένα πολιτικό σκηνικό που θα θυμίζει κινούμενη άμμο. Συνεπώς, η απόφαση της 6ης Μαΐου είναι απόφαση ευθύνης και μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί και δεν νοείται να είναι απόφαση οργής και θυμού.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βεσυρόπουλος.

 

Από την πλευρά τους οι πολίτες ευχαρίστησαν τον κ. Βεσυρόπουλο για το ενδιαφέρον του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πολιτική του προσπάθεια.