Με μια «αγέλη» συναντήθηκε στην Αλεξάνδρεια η υποψήφια βουλευτής, Σταυρούλα Γιαννούτσου.

Μια «αγέλη» από μικρά χαρούμενα «λυκόπουλα» που με το χαμόγελό τους ομόρφυναν ακόμη πιο πολύ το ηλιόλουστο πρωινό στην Αλεξάνδρεια.

Η συνάντηση ήταν μια από τις ξεχωριστές στιγμές κατά την επίσκεψη της Σταυρούλας Γιαννούτσου στο αστικό κέντρο του κάμπου της Βέροιας το πρωί της Κυριακής.

 

Για μια ακόμη φορά η υποδοχή ήταν εγκάρδια και φιλική.

 

Η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας πέρασε απ’ όλα τα καφέ της Αλεξάνδρειας όπου είχε συνομιλία με φίλους, γνωστούς, αλλά και αγνώστους που αμέσως έγιναν γνωστοί και φίλοι.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής η κ. Γιαννούτσου παρακολούθησε μέρος της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο το Παράρτημα Βέροιας του Λυκείου Ελληνίδων.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

«Αυτή η διοργάνωση δεν είναι ένα απλό διήμερο εκδηλώσεων. Είναι η φωνή της Ελλάδας που σε πείσμα των καιρών, κρατάει ψηλά το κεφάλι!!!», τόνισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου.

«Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη το παράρτημα Βέροιας του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ανέλαβε τη μεγάλη πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Ένα εγχείρημα που απαιτεί κουράγιο, μεράκι, γνώση και κυρίως ψυχή!!! Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας απέδειξε ότι τα διαθέτει όλα στον υπερθετικό βαθμό.

Θερμά συγχαρητήρια ακούραστους εργάτες του Πολιτισμού, στη Διοίκηση, στους χοροδιδασκάλους, τους μουσικούς και στους μικρούς-μεγάλους χορευτές, όπως και σε όλους τους άλλους αφανείς ήρωες αυτής της σημαντικής προσπάθειας!!!»