Τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας , η οποία εδρεύει στη Βέροια, επισκέφθηκε το πρωί της  Δευτέρας 30ης Απριλίου 2012 ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης ενημερώθηκε πλήρως από τον διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χατζηβασιλειάδη Γεώργιο, για το πλούσιο και σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που παράγεται στον χώρο της, στην κατεύθυνση επιμόρφωσης στελεχών της ΕΛ.ΑΣ στο Βορειοελλαδικό χώρο, ενώ πέραν των άλλων η Σχολή αποτελεί ικανό οικονομικό πνεύμονα για την τοπική οικονομία. Ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε από τον κ. διοικητή να μεταφέρει στα στελέχη, το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους της Σχολής την προσωπική του δέσμευση ότι, με την επομένη της εκλογής του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα στρέψει όλες του τις δυνάμεις  στην επίλυση των λειτουργικών και υπηρεσιακών αναγκών της Σχολής, θεωρώντας μεγάλο το έργο που παράγεται σε αυτήν. «Η συνεχής επιμόρφωση και κατάρτιση των Ελλήνων Αστυνομικών είναι απαραίτητο μέτρο για  την αναβάθμιση της υπηρεσιακής ετοιμότητας του ήδη ικανού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες μορφές παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Για αυτό συγχαίρω τον διοικητή κ. Χατζηβασιλειάδη, τους επιτελείς και τους αστυνομικούς της Σχολής για το ποιοτικό έργο που παράγουν» δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Τσαβδαρίδης.

ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ακολούθως ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων ΑΛ.Μ.ΜΕ, όπου συναντήθηκε με διευθυντικά της στελέχη ,από τα οποία ενημερώθηκε  για τις προοπτικές της μεταποίησης  τη φετινή, δύσκολη οικονομική, χρονιά. Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία  της σημαντικής αυτής βιομηχανίας , καθώς και για το μέλλον της μεταποίησης  των αγροτικών μας προϊόντων στην Ημαθία, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους της  ΑΛ.Μ.ΜΕ. Μετά  το πέρας της επίσκεψης έκανε την εξής δήλωση: «Το μέλλον της οικονομικής επανάκαμψης της χώρας και της Ημαθίας είναι συνυφασμένο με την παραγωγή και τη μεταποίηση των αγροτικών μας προϊόντων. Με χαρά επισκέφθηκα σήμερα την ΑΛ.Μ.ΜΕ, η οποία είναι από τις εξαγωγικές αιχμές του δόρατος της Ημαθίας και η ελληνική πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός της, σε τούτη την προσπάθεια. Για να γίνει όμως πραγματικότητα η επανάκαμψη της χώρας και της περιφερειακής μας ενότητας, οι Ημαθιώτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου  οφείλουν να εμπιστευτούν τους άξιους και τους ικανούς. Οφείλουν να εμπιστευτούν άτομα που έχουν δουλέψει και έχουν βγάλει μεροκάματο στη ζωή τους και προσπαθούν επί σειρά ετών για την αναβάθμιση του εξαγωγικού επιχειρείν της Ημαθίας. Οφείλουν να εμπιστευτούν τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά σε τούτη την προσπάθειαΤους διαβεβαιώνω από την επομένη των εκλογών το πρώτο μου μέλημα, με την εκλογή μου στη Βουλή των Ελλήνων, θα είναι η συμμετοχή μου στην οικονομική αναγέννηση της Ημαθίας μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Σήμερα Τρίτη 1η Μαίου το απόγευμα θα επισκεφθεί τοπικές ενότητες του τέως δήμου Πλατέως. Συγκεκριμένα:  18.30 Άραχος, 18.45 Παλαιοχώρι, 19.00 Λιανοβέργι, 19.15 Κορυφή, 19.40 Παλιόχωρα, 20.00 Κυδωνιά, 20.15 Πρασινάδα, 20.30 Πλάτανος, 20.45 Κλειδί, 21.00 Τρίκαλα, 21.30 Πλατύ.