«Δεν νοείται μέλλον της Ελλάδος έξω από την ευρωζώνη. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πολιτική εκείνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί και να το πετύχει».

«Είμαστε εδώ να μιλήσουμε όχι μόνο για το άμεσο  μέλλον αλλά να σχεδιάσουμε το μέλλον τριών γενεών. Γιατί χρωστάμε στους νέους, χρωστάμε στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θούλη Σιδηροπούλου στη συνάντηση που είχε με κατοίκους της Πατρίδας.

Οι συγκεντρωμένοι που ήρθαν να ακούσουν τις θέσεις και τις τοποθετήσεις της είχαν πολλές ερωτήσεις , απορίες , αλλά και προτάσεις στη συζήτηση που ακολούθησε και κράτησε πάνω από δυο ώρες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, καθώς η Θούλη Σιδηροπούλου δεν προσπάθησε στιγμή να δικαιολογήσει ή να αποκρύψει λάθη του κόμματός της, κάνοντας αυστηρή κριτική σε εσφαλμένες αποφάσεις. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στα όσα καλά έγιναν όχι μόνο τα τελευταία δυόμισι χρόνια , αλλά σε όλη την κυβερνητική πορεία του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια.

Εντυπωσίασε με τις καθαρές θέσεις και απόψεις της, την ειλικρίνειά της και τις προτάσεις της, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο κυρίως από τους νεαρούς ακροατές της.

«Είναι ανάγκη να πορευτούμε μαζί. Να αναλάβουμε πολιτικοί και λαός τις ευθύνες που μας αναλογούν για να αλλάξουμε τη χώρα μας. Διαμορφώνοντας μαζί τις πολιτικές, διορθώνοντας μαζί τα λάθη και τις στρεβλώσεις, ασκώντας μαζί έλεγχο σε κάθε εξουσία που είναι υπέρ των λίγων και κατά των πολλών», ήταν η δήλωση με την οποία τους αποχαιρέτησε.