Κατά την προηγούμενη εβδομάδα ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος πραγματοποίησε συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου να δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημα των παραγωγών βιομηχανικού ροδάκινου για άμεση πληρωμή της παραγωγής τους.

Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη αλλά και τον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Κουτσούκο και στη συνέχεια με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, στους οποίους μετέφερε το πρόβλημα που έχει προκύψει και αφορά την μη πληρωμή των παραγωγών του βιομηχανικού ροδάκινου. Τους επισήμανε ότι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος πρέπει να χρηματοδοτήσει άμεσα τις βιομηχανίες για την πρώτη ύλη, οι οποίες έχουν υγιή οικονομικά στοιχεία, προκειμένου να αποκτήσουν την απαραίτητη ρευστότητα και να ικανοποιήσουν άμεσα τις απαιτήσεις των  παραγωγών.

Ήδη τα συναρμόδια Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών βρίσκονται σε επαφή με την Διοίκηση της ΑΤΕ και θα δοθεί άμεσα λύση, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η πρώτη ύλη των βιομηχανιών μεταποίησης και να μπορέσουν να αποπληρωθούν το συντομότερο οι παραγωγοί των βιομηχανικών ροδακίνων.